Saturday, June 9, 2012

Νέες Κυκλοφορίες


Έπειτα από αρκετό καιρό στα χαρακώματα, για λόγους ανωτέρας βίας, επανέρχομαι σήμερα με μια αναφορά στους νέους τίτλους αστυνομικών βιβλίων που θα κυκλοφορήσουν εντός της ερχόμενης βδομάδας.

Στις 12 Ιουνίου κυκλοφορεί το μυθιστόρημα του Peter Lovesey Cop to Corpse. Τα γεγονότα της ιστορίας διαδραματίζονται στο Μπαθ στην Αγγλία, όπου ο ένας μετά τον άλλο κάποιοι αστυνομικοί πέφτουν νεκροί από τα χέρια κάποιου δολοφόνου. Η υπόθεση αυτή, όπως είναι φυσικό, δημιουργεί μεγάλη αναταραχή τόσο στο αστυνομικό σώμα όσο και στην κοινωνία, και έτσι ο επικεφαλής των ντετέκτιβ Πίτερ Ντάιαμοντ, βγαίνει θέλοντας και μη στο δρόμο, σε αναζήτηση του δολοφόνου.

Την ίδια με το πιο πάνω βιβλίο ημερομηνία κυκλοφορεί και το μυθιστόρημα του Andrew Cotto Outerborough Blues, που διαδραματίζεται στο Μπρούκλιν στη διάρκεια της μεγάλης εβδομάδας. Σ' αυτό παρακολουθούμε τις προσπάθειες ενός κάπως ιδιόρρυθμου ντετέκτιβ να ανακαλύψει τα ίχνη κάποιου άντρα που έχει χαθεί από προσώπου γης.

Στις 15 Ιουνίου κυκλοφορούν τα πιο κάτω βιβλία:

Death of a Second Wife της Maria Hudgins. Δυο οικογένειες, συγγενείς και φίλοι, μαζεύονται σε μια απομονωμένη βουνοκορφή στην Ελβετία για να γιορτάσουν την τέλεση ενός γάμου. Στην αρχή όλα μοιάζουν να πηγαίνουν καλά, αλλά όταν ο θάνατος χτυπά, υπό ύποπτες περιστάσεις κάποιου απ' αυτούς την πόρτα, τότε όλα ανατρέπονται.

A Class on Murder της K.B. Gibson. Μια καθηγήτρια σ' ένα πανεπιστήμιο της Οκλαχόμα ανακαλύπτει το πτώμα ενός αντιπαθητικού συναδέλφου της στο γραφείο του, κάτι που αν μη τι άλλο την αναστατώνει. Ωστόσο τα πράγματα γι' αυτήν θα γίνουν ακόμη χειρότερα όταν θ' αντιληφθεί με μεγάλη της έκπληξη ότι όλες οι υποψίες της αστυνομίας στρέφονται προς το πρόσωπό της.

No comments:

Post a Comment